2016.02.05

Bloggen har flyttat hem till Historiska

Birkaprojektets blogg har ju inte precis varit så aktiv det senaste året. När vi startade bloggen hade Birkaprojektet precis startat upp och våra inlägg handlade mest om vårt accessionsarbete. Sen kom ett par år då vi genomförde arkeologiska undersökningar ute på Björkö och då blev bloggen ett utmärkt redskap för att dagligen nå ut med senaste nytt från undersökningen.

Nu när projektet så gått som är slut och Historiska museet har fått en sån fin bloggportal känns det inte mer än rätt att vår blogg flyttar hem till Historiska.

Även om bloggen inte är så aktiv längre fungerar den som ett arkiv. Trots att Birkaprojektet inom kort är slutfört så är ju inte museets arbetet med Birka det så ett och annat nytt inlägg kan jag redan nu utlova.

Birkaprojektet

Eva Vedin

Bli först att kommentera